İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri açıklandı

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri açıklandı
İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze töreninde konuşan Ahmet Ustaosmanoğlu, İsmailağa Cemaati’nin başına Hasan Kılıç'ın geçeceğini açıkladı.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu''nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu cenaze töreni sırasında eline mikrofon alarak bir konuşma gerçekleştirdi. Ahmet Ustaosmanoğlu, babası Mahmut Ustaosmanoğlu’ndan sonra İsmailağa Cemaati’nin başına Hasan Kılıç''ın geçeceğini açıkladı.

YENİ LİDERLERİ HASAN KILIÇ OLDU

Ahmet Ustaosmanoğlu cenaze törenine katılan vatandaşlara ve devlet büyüklerine teşekkür ederken İsmailağa Cemaati’nin başına babasından sonra geçecek ismi şu sözlerle açıkladı:

"Duymayanlarımız olabilir. Mahmut Efendi Hazretleri, "Son nefesime kadar cemaatimin başındayım" derdi. Mahmut Efendi Hazretleri, son nefesinden sonra Hasan Efendi hocamızı temsilci ve cemaatin başı olarak bıraktığını söyledi. Bana da korumamı kollamamı tembih etti"

HASAN KILIÇ KİMDİR?

Hasan Kılıç 1930 Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde dünyaya geldi. İlk talebelİği mahallesindeki evinde okudu. Bursa’da askerlik hizmetini yapan Kılıç'' manevi derslerini Nuri Efendi vermişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar