İslam Memiş'ten tarihi uyarı! Ciddi zarar edecek

İslam Memiş'ten tarihi uyarı! Ciddi zarar edecek
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili tasrihi bir uyarıda bulundu. Memiş, altının alınması gerektiği tarihi paylaşırken, söylenilen tarihe uyum sağlamayanların ciddi zarar edebileceğini söyledi.

İSLAM MEMİŞ'TEN TARİHİ UYARI! CİDDİ ZARAR EDECEK

İslam Memiş, altının fiyatıyla alakalı oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altının alınması gerektiği tarihe ilişkin tarihi bildiren İslam Memiş, altın fiyatının o meblağa gelmeden evvel altın alacaklarının ellerini çabuk tutması gerektiğine dair açıklamada bulundu.

Yatırım yapacak kişiler, kur farkından etkilenmeden yatırımlarını çok daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için verilen o tarihe kesinlikle dikkat etmesi gerektiğini dile getirdi. Yaptığı tahminlerle yatırımcıların hedefi halinde olan İslam Memiş, altın yatırımında o tarihi verdi.

Kur farkından zarara uğramadan ve yatırımları sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için altın yatırım tarihi veren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımında yatırımcıların son şansı olabileceğini dile getirdi. Gram altın pik noktasına yaz aylarının başında girdiğini dile getirirken bundan sonraki süreçlerde yatırım da çok daha hassas davranılması gerektiğine dair uyarılarda bulunurken, altın yatırımı yapacak yatırımcıların ellerini çok daha hızlı tutması gerektiğini dile getirdi. Kurda meydana gelen hareketlenmeler, küresel bir enflasyon sıkıntısının oluşmasına neden olabileceğini de sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar