İslam Memiş'ten deprem sonrası araba fiyatları için flaş tahmin

İslam Memiş'ten deprem sonrası araba fiyatları için flaş tahmin
Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, bu seferde araba fiyatlarını değerlendirdi. Memiş, fiyatların patlayacağını belirterek araç almak isteyenlere tavsiyede bulundu. İşte detaylar haberimizde...

Geçtiğimiz yıl altının zirveye çıkması, bu yılda da altının seyrini etkileyecek gibi. Elbette ki otomobil fiyatları da son birkaç yıldır son derece yüksek bir fiyat aralığında seyretmektedir. Ekonomide yaşanan dalgalanmalar her şeyin fiyatını etkiledi. Vatandaşların son günlerde en çok merak ettikleri konuların başında ise otomobil fiyatlarında rastgele bir olumlu ilerleme olup olmayacağı geliyor. Daha evvelce altın pazarına dair yapmış bulunduğu doğru tahminler ile ilgi çeken İslam Memiş, otomobil pazarı ile ilgili de sansasyonel yorumlarda bulundu.

Finans 365''in haberine göre; Altın ve dövizde yaşanan yükselişlerin sonrasında bu artışın aynı şekilde devam etmeyeceği konusu ile ilgili vatandaşları uyarmıştı. Bu uyarından kısa bir vakit sonra ise söylenen oldu ve hem altında hem dövizde süratli bir düşüş yaşandı. Para piyasaları uzmanı, yakın vakit içinde otomobil fiyatlarında da aynı şekilde ciddi bir düşür olacağının altını çizdi. Bu çıkarım otomobil alabilmek isteyenlere ise umut oldu.

OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLER NE YAPMALI?

Döviz kurundaki yükselişle birlikte otomobil fiyatlarındaki artışta rekor civarlara ulaştı. Hal bu tür olunca da otomobil alabilmek isteyen vatandaşlar fiyatların daha uygun civarlara düşmesini beklemeye başladı. Piyasalara dair yaptığı tahminlerle adından söz ettiren İslam Memiş, bu hususta yaptığı yorumlarla da vatandaşa beklenilen indirim haberi verdi. İslam Memiş’e göre hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan bu yükseliş yakın vakitte son bulacak. Üstelik yurttaşların bu indirim içerisinde uzun vakit beklemesine lüzum kalmayacak. Bir iki hafta gibi bir vakit dilimi içerisinde fiyatlar aşağı çekilmiş olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar