İslam Memiş dolar için saat verdi: İşte yarın sabah dolar kurunda yaşanacaklar

İslam Memiş dolar için saat verdi: İşte yarın sabah dolar kurunda yaşanacaklar
Altını olanların yakından tanıdığı piyasa uzmanı İslam Memiş bu kez dolarla ilgili konuştu. Sadece tarih vermekle yetinmeyin Memiş, bu kez saat de açıkladı.

İSLAM MEMİŞ SAAT VEREREK YARIN DOLARDA OLACAKLARI AÇIKLADI

2021''de ulaştığı rakamı da geçen dolar kuru 18 lira 60 seviyesinde seyrederken ünlü piyasa uzmanı ve ekonomist İslam Memiş''ten dolar sahiplerini doğrudan ilgilendiren bir açıklama geldi.

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM

Altın 1000 lirayı zorlayıp zorlayıp geri dönüyor. Bu eşiği tekrar aşamadığı ve gelen faiz artırım kararları nedeniyle de beklenen çıkışı bir türlü yapamıyor.

Piyasalarda hareketli dakikalar yaşanıyor. Euro ve dolar arasındaki yarışta bir euro öne geçiyor bir dolar. Son verilere göre dolar euro''yu yeniden geçti.

Hal böyle olunca gözler sürekli ekonomik verilerde. 31 Ekim''de başlayan yeni haftaya damgasını vuracak gelişme ise Amerikan Merkez Bankası''nın açıklayacağı faiz kararı.

İSLAM MEMİŞ''TEN UYARI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolarla ilgili çarpıcı bir uyarıya imza attı. Hem tarih hem de saat verdi.

İslam Memiş bu haftanın ne kadar kritik olduğuna dikkat çekti. Memiş hem tarih hem de saat verdi. Ancak bu kez gram altın için değil dolar için konuştu. 

tv100''deki yazısında ABD Merkez Bankası''nın bu hafta alacağı faiz kararına dikkat çeken Memiş, 2 Kasım Çarşamba günü saat 21:00 ile 22:00 arasında dolarda sağlıksız dalgalanmalar yaşanabileceği uyarısında bulundu.

3 Kasım Perşembe günü ise Türkiye''deki çalışanları ve emeklileri yakından ilgilendiren enflasyon rakamı TCMB tarafından açıklanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar