İslam Memiş altının tahtını sallayan yatırım aracını açıkladı

İslam Memiş altının tahtını sallayan yatırım aracını açıkladı
Altın fiyatları Rusya ile Ukrayna arasındaki görüşme trafiği ile Amerikan Merkez Bankası (Fed) ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMM) faiz kararlarının arasında kendisine yön bulmaya çalışıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir yorum geldi.
İslam Memiş TGRT Haber''de katıldığı programda altının düzeltme haraketi yapması gerektiğini belirterek alacak vatandaşlara uyarıda bulundu. "Ben sabırla beklenmesini tavsiye ederim. Daha ucuz maliyetlerden alım yapabilirsiniz" diye konuşan Memiş, "Gram altın 900 TL üstü, ons altın 1900 dolar üstü yüksek maliyettir. Altında kademeli düşüşler olabilir.
 
Gram altında aşağı yönde 920 TL seviyesi destek seviyesidir, ons altında bu seviye 1.960 dolardır. Görüşmelerden çıkacak sonuçlar önemli" ifadelerini kullandı.
 
GÜMÜŞ ALIMIYLA İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU
 
İslam Memiş, gümüşün sessiz sedasız yükseldiğini belirterek "Gümüş, altının tahtını salladı" diyerek çarpıcı bir yorumda bulundu.
 
En fazla değer kazanan yüzde 12,5 ile gümüş olduğunu söyleyen Memiş, "Gram altın yüzde 10 kazandırdı, üçüncü sırada ise dolar/TL kuru. Gümüş altının tahtını salladı. Gümüşte de yatırımcılara 12 TL ve üstündeki seviyelerden almamalarını öneririm. Gümüşte de mutlaka alım fırsatı olacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar