Isınmak için ateş yaktı, kulübe ve araç kül oldu

Isınmak için ateş yaktı, kulübe ve araç kül oldu
Bir inşaatta bekçilik yapan bir kişi ısınmak için ateş yakmak isterken yangın çıkmasına neden oldu. Hızla yayılan yangın itfaiye ekiplerinde söndürüldü.

Şişli İzzetpaşa Mahallesi Hudut Sokak'ta bulunan bir inşaatta görevli bekçinin, ısınmak amacıyla yaktığı ateş, bekçi kulübesinde yangına sebep oldu. Alevlerin hızla yayılması sonucu kulübe ve yanındaki park halindeki hafif ticari araç alevler içinde kaldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına aldı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞMA BAŞLATILDI
Yangın, gece saat 02.00 sıralarında Şişli İzzetpaşa Mahallesi Hudut Sokak'ta meydana geldi. İnşaat bekçisi, soğuk hava nedeniyle ısınmak amacıyla kulübenin içinde ateş yakmış, ancak kontrolden çıkan alevler kısa sürede büyüyerek kulübeyi sarstı. Olayı fark eden bekçi, durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken alevler, park halindeki 34 MD 7677 plakalı hafif ticari araca sıçradı. Olay yerine ulaşan ekipler, yangını kontrol altına aldı. Ancak bekçi kulübesi tamamen küle dönerken, hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrasında herhangi bir yaralanma olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar