Işıl Reçber 14 gün kuralını hiçe saydı!

Işıl Reçber 14 gün kuralını hiçe saydı!
Işın Karaca, Arzu Sabancı ve Şeyma Subaşı gibi isimlerden sonra Işıl Reçber de 14 gün kuralını hiçe saydı.

14 gün kuralını hiçe saydı!

Efsane sporcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber de 14 gün kuralını hiçe saydı. 

4 Mart'ta ABD'ye giden Reçber, bundan bir hafta önce de İstanbul'a döndü. Işıl Reçber, Sağlık Bakanlığı'nın "Yurt dışından gelenler 14 gün evden çıkmasın" uyarısını hiçe sayıp dün Etiler'deki güzellik merkezine gitti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Reçber'e takipçilerinden tepki yağdı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oglumun selami ile Merhaba arkadaslar; ( Tuana gülüyor çekerken)☺️ Sınav dönemi stresinde bana ihtiyaç olunca işlerime yoğun döneminde kısa bir ara verip kendimi burada buldum. @irclinictr ‘de hazırlıklar bitti,sürprizler yolda ,heyecan dorukta takipte kalın ???????????? Burada da birkaç görüşmem de olacak ama ilk önceliğim tabiki çocuklarım.Neyse uzun lafın kısası yarın ve perşembe zor sınavlarımız var.Evrim Biyolojisi 504 kasıyor biraz Perşembeyi ama atlatırız Allahın izniyle inşallah.Nerden geldik nereye gidiyoruz Tuana ????hadi kalk dersten, biraz hava alalım 1 saat dedim çıkardım dışarı.İki vitrin bakarız yeni sezonları dolaşırız bir kahve içeriz kafamız dağılır ????yalan mi hangi kadina iyi gelmez? Tüm bunları yaptık ve sizin istediklerinizi de ama youtube kanalıma sakladık çok yakında abone olanlar için hersey orada olacak.Hesabıma profilimdeki linkten ulaşabilirsiniz,kocaman sevgiler ????

Isil Recber (@isilrecber)'in paylaştığı bir gönderi ()

2.SAYFA PROGRAMINA BAĞLANDI

Reçber "Orası Etiler'de güzellik merkezi değil benim sağlık kliniğim. Biz burada bağışıklık sistemini güçlendirmek adına uygulamalar yapıyoruz. Tamamen bilnçsizce cilt bakımı merkezi gibi yaklaşılması bizi üzdü. Bizler bilinçli insanlarız. Bağışıklık sistemini güncellemek adına ozon terapi yaptırdım" diyerek kendisini savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar