İşi olan bile buraya başvuruyor! Türkşeker kadrosuna yüzden fazla çalışan alacak

İşi olan bile buraya başvuruyor! Türkşeker kadrosuna yüzden fazla çalışan alacak
İş olanların bile Türkşeker’e başvuru yapmak isteyecek. İşte beklenen fırsat ayağınızı geldi. Türkşeker kadrosuna yüzden fazla çalışan alacak. İşte, personel alımı başvuru şartları ve tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Türkşeker, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplamda 214 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, farklı kadrolarda gerçekleştirilecek olup başvuru şartları ve detaylar KPSS-2023/2 Tercih Kılavuzu ÖSYM resmi internet sitesinde yer alacaktır. Başvurular, internet üzerinden 27 Aralık 2023 tarihine kadar kabul edilecektir.

turkseker-personel-alimi-1.jpg

Türkşeker'in yapacağı personel alımlarında dağılımlar şu şekildedir: Tarım teknikeri (67), memur (ön lisans - 61), memur (lise - 33), memur (lisans - 15), bilgisayar mühendisi (7), kimya mühendisi (6), bilgisayar teknikeri (5), makine mühendisi (4), kimya teknisyeni (4), avukat (3), elektrik mühendisi (2), inşaat mühendisi (2), ziraat mühendisi (2), endüstriyel tasarım mühendisi (2), çevre mühendisi (1).

Bu alım ilanı, istihdam açısından birçok alanda fırsat sunmakta. İlgilenen adaylar, başvuru şartlarını ve detayları Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi duyurularından takip edebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar