İş arayanlara sevindirici haber! Toplam 780 personel alımı yapılacak

İş arayanlara sevindirici haber! Toplam 780 personel alımı yapılacak
İş arayanlara güzel haber geldi. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre çeşitli bölümlerden 780 kişiye istihdam sağlanacağı belirtildi. 

TOPLAM 780 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK

Resmi Gazete’de yayımlanan bilgilere doğrultusunda Bakanlıkların personel istihdamı yapacakları belirtildi. Bu bakanlıklar sırasıyla şöyle sıralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi olmak üzewre toplamda 780 kişiye istihdam sağlanacağı belirtildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NA 319 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından çeşitli mühendislik branşları ile büro personeli, destek personeli, mimar, hemşire, doktor, restoratör, grafiker, müze görevlisi, istatistikçi, laborant, teknisyen ve tekniker kadrolarına 319 sözleşmeli personel istihdam edilecek.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ’NE 236 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Milli Savunma Üniversitesi’ne de grafiker, mühendis, veteriner hekim, istatistikçi, tekniker, kütüphaneci, teknisyen, mütercim tercüman, psikolog, diyetisyen ile hizmetli, garson, aşçı, berber, terzi/ütücü, şoför, kaloriferci, boya/badana/sıva branşlarında destek personeli kadrolarına da 236 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Bakanlığı ile Milli Savunma Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bugün başlayan başvurular 31 Aralık 2022’ye kadar “http://personeltemin.msb.gov.tr” adresinden çevrimiçi olarak yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihi ve yeri yine aynı internet adresi üzerinden yayımlanacak.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI’NA 145 SÖZLEŞMELİ PERSONELİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın merkez teşkilatına KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 145 pozisyon için sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Adaylar başvurularını 5-16 Aralık tarihleri arasında e-Devlet üzerinden “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden yapacak.

80 İÇİŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI

İçişleri Bakanlığı’nın merkez teşkilatına sözlü sınav sonucuna göre üniversitelerin farklı fakülte ve bölümlerden mezun 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Adaylar 19-23 Aralık tarihleri arasında e-Devlet şifresi kullanarak “www.icisleri.gov.tr” adresinden başvurabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar