İrem Derici rekabetsizlikten dert yandı! Çok konuşulacak sözler: Kıvrak zekalıyım diye kimse sataşmıyor

İrem Derici rekabetsizlikten dert yandı! Çok konuşulacak sözler: Kıvrak zekalıyım diye kimse sataşmıyor
Ünlü şarkıcı İrem Derici, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılarak çok konuşulacak sözlere imza attı. Sektördeki rekabetsizlikten söz eden ünlü şarkıcı "Kıvrak zekalıyım diye kimse sataşmıyor" dedi.

Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan İrem Derici, sektördeki rekabetsizlikten dert yanarak "Polemik istiyorum" dedi.

İrem Derici'ye "Artık polemiklerin içine girmek istiyorum" sözünü hatırlatan İbrahim Selim'e ünlü sanatçı "İstiyorum" yanıtını verdi. Genelde sadece eski erkek arkadaşlarıyla kapıştığını anlatan sanatçı bir önceki sanatçı nesilden örnekler vererek Gülben Ergen ve Hülya Avşar'ı, Demet Akalın ve Hande Yener'i hatırlattı.

"ARTIK REKABET İSTİYORUM"

"O zamanki popçu kadınlar birbirini yiyordu" diyen isim, bu durumdan sıkıldığını ve artık rekabet istediğini dile getirdi.

"SATAŞIN, BEN DELİ DEĞİLİM, SADECE KIVRAK ZEKALIYIM"

"Millet beni ufak çaplı deli gördüğü için kimse sataşmıyor" diyen İrem Derici "Sataşın, ben deli değilim. Sadece kıvrak zekalıyım, ama beni de alt edecek zeka var illa ki. Ben dişli bir rakip istiyorum. Biri bir şey desin. Ama çok zekice bir şey olsun bu." ifadelerini kullandı. Sanatçı söylediği lafların boşa gittiğini ise "Havaya laf atıyorum, havada kalıyor." sözleriyle ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar