Apple’dan çılgın hamle! iPhone serisine bir renk daha geliyor

Apple’dan çılgın hamle! iPhone serisine bir renk daha geliyor
Teknoloji devi Apple, iPhone 12 ve iPhone 13 modellerine de geçtiğimiz yılların bahar aylarında yeni renk seçenekleri dahil etmişti. Şimdi ise seriye bir renk daha geliyor. İşte gelecek yeni renk…

iPhone 14 serisine bir yeni renk seçeneği daha ekleyecek. İşte çok konuşulan bu rengin sarı olduğu ileri sürüldü. Böylece Apple’ın iPhone’lar için yeniden sarı renk seçeneğine dönüş yapacağı konuşuluyor.

İlk olarak, Japonca yayın yapan Mac Otakara’nın ortaya attığı bu iddia, teknoloji camiasında saygın bir konuma sahip olan 9to5Mac editörleri tarafından da doğrulandı.

Öte yandan, Apple’ın sarı rengi sadece iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinde sunacağı belirtildi. Önceki yıllarda, bahar döneminde eklenen renk seçenekleri serideki tüm modellere gelmişti. Apple''ın iPhone 14 Pro modelleri için yeni bir renk planlayıp planlamadığı ise belli değil ancak altın sarısı bir ton kullanabilir.

YENİ RENK İPHONE 14 MODELLERİ GELİYOR

Eğer bu iddialar doğru çıkarsa ABD merkezli teknoloji devi, iPhone 11’den bu yana ilk defa sarı renge dönüş yapacak. Apple en son 2019''da iPhone 11 ve 2018''de iPhone XR için sarı renk seçeneği sunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar