iPhone SE 4 ortaya çıktı: Fiyatı duyan bayiye soruyor!

iPhone SE 4 ortaya çıktı: Fiyatı duyan bayiye soruyor!

iPhone SE 4 için fiyatla ilgili iddialar ortaya çıktı. Söylentilere göre, iPhone SE 4, şu anda satışta olan iPhone SE 2022'den biraz daha yüksek bir fiyata sahip olacak.

Apple'ın en uygun fiyatlı iPhone'u olan SE'nin yeni modeli için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Apple, son SE modelini 2022'de piyasaya sürmüştü ve bugün iPhone SE 4 için fiyat bilgisiyle karşımıza çıktı. Görünüşe göre SE 4, fiyatıyla Android cihazlarına rakip olacak.

İPHONE SE 2022 İLE İPHONE SE 4 AYNI FİYATA MI SATIŞA ÇIKACAK?

Apple'ın uygun fiyatlı iPhone'u olan iPhone SE, ilk modelinden son modeline kadar geniş beğeni topladı. Şimdiye kadar çıkan üç modelde de iPhone 6, 7 ve 8'in tasarım ögelerini taşıyan SE, şimdi ise iPhone 14 görünümüyle piyasayı sarsmaya hazırlanıyor. Üstelik şaşırtıcı bir fiyatla.

iphone-se-4-fiyati-ortaya-cikti-2.jpg

Bilindiği üzere halen satışta olan iPhone SE 3 (2022), bugün yaklaşık 429 Dolarlık bir fiyata sahip. Sızıntılar, SE'nin yeni modeli SE 4'ün bu fiyata yakın bir fiyatla satışa sunulacağını ortaya koyuyor. Ancak Apple'ın yeni bir modeli eski cihazla aynı fiyata sunması beklenmiyor.

Sızıntılara göre iPhone SE 4, rekabetçi bir fiyat olan yaklaşık 499 Dolar gibi bir fiyatla pazara sunulacak.

NE ZAMAN GELECEK?

Apple'dan henüz net bir açıklama olmamakla birlikte, SE 4'ün bu yıl tanıtılmayacağına dair beklentiler var. Beklentilere göre, SE 4 2025'te iPhone 17 ile birlikte piyasaya sürülecek ve tasarım açısından iPhone 14'ü takip edecek. Yaklaşık olarak 6,1 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen cihaz, A16 Bionic işlemciyle çalışacak. Muhtemelen 60Hz OLED ekranla donatılacak olan yeni SE, arka tarafta 12 megapiksellik bir kameraya sahip olacak.