İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü! işte o anlar...

İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü! işte o anlar...
Antalya'da intihar etmek için çıktığı köprüden düşen şahıs hastaneye kaldırdı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, intihar teşebbüsü için köprüye çıktığı iddia edilen bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayarak aşağı düştü.

Olayın görgü tanıkları tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen düşme anları, şaşkınlık yarattı.

UYUŞTURUCU ETKİSİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Saat 22.30 sıralarında Keykubat Bulvarı Eski Hastane Kavşağı'nda meydana gelen olayda, uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen bir birey, bulvar üzerindeki bir üst geçidin demirlerine çıktı. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

BRANDA HAZIRLIĞI YAPILIRKEN DÜŞTÜ

Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabalarına rağmen genç, sarktığı korkuluklarda daha fazla tutunamadı ve yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağıya düştü. İtfaiye ekipleri, aşağı düşme anında genç için branda açma hazırlığı yaparken, ağır yaralanan ve kimliği henüz belirlenemeyen genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedilirken, yaşanan dramatik olayın ardından inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, olayın detaylarını ve gencin intihar girişimi hakkındaki iddiaları araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar