İnternete yeni yılda dev zam geliyor: İşte cep yakacak zamlı tarife listesi

İnternete yeni yılda dev zam geliyor: İşte cep yakacak zamlı tarife listesi
Yeni yılın gelmesiyle birlikte iğneden ipliğe gelen zam interneti de vuracak. 2024'te internete büyük zam geliyor. İşte zamlı fiyatlar...

Yeni yıla sayılı günler kala, zam haberleri şimdiden peş peşe gelmeye başladı. Henüz asgari ücret ve emekliye yapılacak zamlar netleşmemişken, iğneden ipliğe gelecek olan zamlar duyurulmaya başlandı. İşte 1 Ocak sonrası internete gelecek zamlı fiyatlar...

Geçtiğimiz yıl içerisinde birçok internet sağlayıcı ve operatör, tarife ücretlerine zam yaptı. Türk Telekom da en son ekim ayında bir fiyat güncellemesi yaparak şu anda kullanımda olan tarifeleri duyurdu. Ancak 1 Ocak itibariyle internet fiyatları için bir zam daha yapılacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sene içinde birçok operatör ve internet sağlayıcı tarifelerine zam uygulamıştı. Geçtiğimiz ekim ayında zam yapan Türk Telekom, yeni yılda tekrar bir fiyat güncellemesi gerçekleştirerek tarifelerine zam yapacak.

İşte tarifeler ve zamlı fiyat listesi...

i1.png

i2.png

i3.png

i4.png

i5.png

i6.png

Türk Telekom tarafından konuya ilişkin olarak şu açıklamalara yer verildi:

1 Ocak 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, ​nakil, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar