Instagram'da fena yakalanan Coşkun Sabah’tan dikkat çeken bikini yorumu...

Instagram'da fena yakalanan Coşkun Sabah’tan dikkat çeken bikini yorumu...
Bikinili fotoğraf paylaşmasının ardından Kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattıran Coşkun Sabah'ın, Instagram'da "Instagram güzelleri" ve "Instagram kızları" gibi hesapları takip ettiği ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili yeniden açıklama yapan Coşkun Sabah, kızının fotoğraflarına bakılmasına müsade etmeyeceğini belirterek, "Ben Diyarbakırlıyım, böyle şeyler bize ters" dedi.

Coşkun Sabah, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda kızı Roza Sabah ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bikini giydiği için kızıyla küs kaldığı iddialarına yanıt veren Coşkun Sabah, kızının bikinili fotoğraflarını Instagram'a koymasını doğru bulmadığını belirtti.

Kızının sosyal medya paylaşımlarının internet ortamında yayınlandığını söyleyen Coşkun Sabah, şu ifadelere yer verdi:

"KIZIM SAFTİRİĞİN TEKİ"

"Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye. Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın.

roza-sabah-3911.jpg

"BEN DİYARBAKIRLIYIM, BUNLAR BİZE TERS"

Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?"

"KIZIMIN BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARINA BAKAMAZLAR"

Bir baba olarak böyle bir duruma müsaade etmeyeceğini vurgulayan Sabah, Cimin'in "Bence bikini giymek gayet normal bir durum" ifadesine karşılık olarak da şunları söyledi:

"Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna müsaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram’a koyamaz."

COŞKUN SABAH FENA YAKALANMIŞTI

Coşkun Sabah, kızının Instagram hesabını kapattırmasının ardından Hürriyet'ten Ömür Gedik'e verdiği röportajda "Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı Instagram’da olmaz. Instagram’ını kapattırdık. Küstüm ona, 10 gün hiç konuşmadım, o da çok üzüldü" ifadelerini kullanmıştı.

Coşkun Sabah'ın bu açıklamalarının ardından Instagram'da Instagram güzelleri, Instagram kızları gibi yabancı hesapları takip ettiği ortaya çıkmıştı.

eplozxzxmaq9y3c.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar