Instagram'a yeni özellik geliyor: Yorum yapmak daha eğlenceli olacak

Instagram'a yeni özellik geliyor: Yorum yapmak daha eğlenceli olacak
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak bilinen Instagram, uygulamada yeni bir güncelleme yapıyor. Yeni güncelleme sonrası Instagram yorum kısmının daha da hareketlenmesi bekleniyor.

Sosyal medya platformu Instagram, bazı kullanıcıların gönderilerinin yorumlar bölümünde anketler oluşturmalarına imkan veren yeni bir özelliği test etmeye başladı. Söz konusu özellik, içerik oluşturuculara daha fazla etkileşim elde etme ve böylece izleyicileriyle daha yakın etkileşimde bulunma fırsatı veriyor.

Uygulama CEO'su Adam Mosseri, güncellemeyi yayınladığı bir video ile duyurdu ve anketlerin hem normal akış gönderilerinde hem de Reels içeriklerindeki yorumlara eklenebileceğini belirtti. Özellik şu an için sınırlı bir test aşamasında fakat Meta CEO'su Mark Zuckerberg, kendi açıklamasında "yakında herkese sunulacağını" ifade etti.

HİKAYE KISMINDAKİ ANKETLER GİBİ OLACAK

Yorumlar bölümündeki anketler, kullanıcıların Hikayeler'de kullandığı gibi çıkartma şeklinde görünecek. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre, diğer kullanıcılar her bir ankete kaç kişinin oy verdiğini de bakabilecek. Böylecek yorum kısmının daha hareketli ve eğlenceli bir hale gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar