Infortrend son teknoloji ürünün tanıttı

Infortrend son teknoloji ürünün tanıttı
Kurumsal depolama çözümleri sağlayıcısı Infortrend, yapay zeka, makine öğrenimi ve yüksek performanslı bilgi işlem uygulamalarını hızlandırmak için tasarlanan son teknoloji EonStor GS 5000U U.2 NVMe hibrit flaş birleşik depolama serisini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Yenilikçi depolama çözümlerinde öncü olan Infortrend, EonStor GS 5024UE adını taşıyan serinin piyasaya sürülen ilk modeliyle birlikte yapay zeka ve yüksek performanslı bilgi işlem uygulamaları için üstün performans sağlamayı hedefliyor. Bu yeni seri, sektördeki ihtiyaçları karşılamak ve müşterilere daha hızlı iş sonuçları elde etme imkanı sunmak amacıyla bir dizi önemli iyileştirme içeriyor.

Infortrend Technology'nin Kıdemli Ürün Planlama Direktörü Frank Lee, EonStor GS 5024UE'nin gerçek zamanlı işleme gerektiren HPC, AI ve ML iş yükleri için yüksek performans sunarak kuruluşların istedikleri iş sonuçlarına hızlı bir şekilde ulaşmalarına olanak tanıdığını belirtti. Lee, yeni depolama çözümünün firma portföyünü genişleterek müşterilere daha fazla seçenek sunacağını vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar