İnci Taneleri ekrana gelmeyecek! İşte nedeni...

İnci Taneleri ekrana gelmeyecek! İşte nedeni...
Sevilerek takip edilen dizi İnci Taneleri iki hafta boyunca ekrana yeni bölüm ile gelmeyecek.

BKM imzalı ve Kanal D'de heyecanla takip edilen "İnci Taneleri" dizisi, perşembe akşamlarına damga vuruyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve Şenol Sönmez'in yönettiği dizi, şiirsel dili ve etkileyici konusuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ancak son gelen haberler, seyirciyi üzecek nitelikte.

Dizinin bu hafta ekrana gelmeyeceği haberleri şaşkınlık yaratırken, bir sonraki hafta da bayram tatili nedeniyle İnci Taneleri'nin yayınlanmayacağı açıklandı. Bu durum, dizi severlerin iki hafta boyunca ekranlardan uzak kalacakları anlamına geliyor.

Başlangıcından itibaren izlenme rekorları kıran İnci Taneleri'nin bu beklenmedik arası, merak uyandırıcı hikayesi ve etkileyici karakterleriyle hayranlarını özlem içinde bırakacak gibi görünüyor. Ancak yapımcılar ve oyuncu kadrosu, bayram sonrası dizinin daha da güçlü bir şekilde izleyici karşısına çıkacağı konusunda umutlu.

Dizinin bu beklenmedik ara, hayranları arasında tartışmalara ve spekülasyonlara neden olurken, İnci Taneleri'nin ne gibi sürprizlerle döneceği ise merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar