İnci Taneleri dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı İnci Taneleri dizisi oyuncu kadrosu kimler?

İnci Taneleri dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı İnci Taneleri dizisi oyuncu kadrosu kimler?
Yakın süreçte ekrana gelecek olan İnci Taneleri dizisinin ne zaman yayınlanacağı ve konusu gibi ayrıntılar merak ediliyor. İşte Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu üstlendiği İnci Taneleri dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Ekranlarda tanıtımı yayınlanan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncu kadrosu sık sık sorgulanıyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisi yakında izleyiciyle buluşacak. Peki İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor? İşte dizi hakkında merak edilenler...

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?


İnci Taneleri dizisi ile Yılmaz Erdoğan yıllar sonra ekrana dönmüş olacak. Erdoğan, dizinin senaryosunu üstlenirken; aynı zamanda dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücel isimli karaktere hayat vermiş olacak. Yayınlanma tarihinin henüz belli olmadığı İnci Taneleri dizisinin yayınlanacağı kanal ise Kanal D olacak.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?


Dizi, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. Seneler sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş olan, dağılmış durumdaki inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İNCİ TANELERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?


BKM Yapım imzalı dizinin oyuncuları şöyle:

Yılmaz Erdoğan,

Hazar Ergüçlü,

Selma Ergeç,

Kubilay Aka,

Güven Kıraç,

Yasemin Baştan.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar