İmamoğlu'nun vatandaşla diyaloğu gündem oldu! Partiden sopayla kovacağım

İmamoğlu'nun vatandaşla diyaloğu gündem oldu! Partiden sopayla kovacağım
İstanbul'un Tuzla ilçesinde semt pazarını ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların HDP ve Yeşil Sol Partisi tepkilerine yanıt verdi. Başörtülü olduğu için sandık görevlisi yapılmadığını iddia eden bir vatandaşa " O kişiyi partiden sopayla kovacağım” dedi.

GÖKMEZ ÖRKMEZ / GÜNBOYU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Tuzla’da ziyaret ettiği semt pazarı sırasında vatandaşlarla sohbeti sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu, söz konusu sohbeti, Youtube adresi üzerinden “Milletimiz iftiraya yalana kötülüğe fırsat vermeyecek” notuyla paylaştı.

Vatandaşların Altılı Masa’nın HDP ve Yeşil Sol Parti ile ittifak kurduğu iddialarına yanıt veren İmamoğlu, "Bizim 5 tane ortağımız var. İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi" dedi.

Yurttaşlarla uzun süre sohbet eden Ekrem İmamoğlu, şunları kaydetti: "Bizim derdimiz ne biliyor musun? Senin oğlun iyi eğitim alıyor mu, almıyor mu? Bizim derdimiz senin çocuğun okula rahat gidiyor mu, gitmiyor mu? Beslenme çantası doluyor mu, dolmuyor mu?"

SENİN GELİRİNİN ARTTIĞININ 5 KATI KİRA ARTTI

İktidara eleştirilerde bulunan İmamoğlu, "Ülkenin ekonomisini çöz. Kira kaç lira oldu?" dedi. Yurttaşların "12 bin lira oldu" demesi üzerine İmamoğlu, "Sen nasıl vereceksin. Veremezsin. Senin gelirinin arttığının 5 katı kira arttı" şeklinde konuştu.

"PARTİDEN SOPAYLA KOVACAĞIM"

Bir vatandaşın İmamoğlu’na başörtülü olduğu için sandık görevlisi yapılmadığı iddiası üzerine İmamoğlu, “Eğer böyle bir durum varsa seni başörtülü olduğun için sandık görevlisi yapmayanı partiden sopayla kovacağım” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar