İmamoğlu'nun dikkat çeken Erdoğan anısı!

İmamoğlu'nun dikkat çeken Erdoğan anısı!
Seçim sürecinde adayları konuk eden Mevzular Açık Mikrofon programına Ekrem İmamoğlu konuk olarak katıldı. İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dikkat çeken bir anısını paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına katıdı. Stüdyodaki konukların sorularını cevaplayan İmamoğlu, ilginç bir detayı paylaştı.

ERDOĞAN LOKANTASINDA KÖFTE YEMİŞ

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde işlettiği lokantasında ağırladığını ve Erdoğan'ın bu ziyaret sırasında lokantasında yediği köftenin parasını almadığını ifade etti.

İmamoğlu, Erdoğan'ın liderlik stilini değerlendirdiği bir soruya cevap verirken, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin son 30 yılına damga vurmuş önemli bir siyasetçidir. Fikirlerimiz büyük oranda terstir. İlk belediye başkanı olduğu dönemde, lokantasında misafir etmiş bir insanım. Benim lokantamda köfte yedi, parasını da almadım ondan. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" dedi.

İmamoğlu'nu farklı pek çok konuda soruları yanıtlarken programın bazı bölümleri sosyal medyada yayınlandı. İmamoğlu'nun cevapları ise gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar