İmamoğlu'ndan net yanıt! 2028'de Cumhurbaşkanlığına aday olacak mı?

İmamoğlu'ndan net yanıt! 2028'de Cumhurbaşkanlığına aday olacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı programdaki sorulardan biri olan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 'tek hedefim İstanbul' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin arifesinde Medyascope'a özel açıklamalarda bulundu.

Seçim öncesi vaatlerini, İstanbul için vizyonunu ve beklentilerini paylaşan İmamoğlu, siyasi gündeme dair değerlendirmelerde de bulundu. Kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhatabı olarak görmeyen İmamoğlu, bu durumu, Erdoğan'ın kendisine yönelik söylemleri üzerinden eleştirdi.

İmamoğlu, kendisinin sadece İstanbul'a odaklandığını ve 2028 Genel Seçimleri hakkında konuşmanın şu an için doğru olmadığını vurguladı. Ayrıca, geçmişteki CHP içindeki liderlik değişikliklerine ve parti içi dinamiklere değindi. İstanbul'a yönelik tutkulu hedeflerinin ve hayallerinin, kısa süreli programların ötesinde olduğunu belirten İmamoğlu, önümüzdeki beş yılın şehir için büyük önem taşıdığını ve İstanbul'u daha iyi bir geleceğe taşıma konusundaki kararlılığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar