İmamoğlu 'İlk kez açıklıyorum' diyerek anlattı: Konya’daki camide yaşanan skandalı açıkladı

İmamoğlu 'İlk kez açıklıyorum' diyerek anlattı: Konya’daki camide yaşanan skandalı açıkladı
Konya'da Cumhurbaşkanı'nın oğlu için cami cemaatinin 35 dakika namaz için bekletildiğini söyleyen İmamoğlu, 'İlk kez açıklıyorum' dedi.

GÜNBOYU/ DAMLA BAYLAN

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bu pazar sandık başına gidilecek. Kritik seçimlerden önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı. İmamoğlu, Konya'da Cumhurbaşkanı'nın oğlu için cami cemaatinin 35 dakika namaz için bekletildiğini açıkladı.

İmamoğlu şunları söyledi: Bunu da ilk kez anlatıyorum. O zamanlar Beylikdüzü Belediye Başkanıyım, toplantıdayız. Hasan Bey, Cuma namazına türbenin yanındaki camiye gidelim, orada namaz kılmak nasip olmadı dedim. Gittik, Kur’andan sureler okunmaya başladı. Yarım saat geçti. Millet homurdanmaya başladı. Cuma namazı hala kılınmadı. İmam anons verdi, beyefendi geldi mi diye sordu. Cumhurbaşkanı'nın oğlu için cami cemaati 35 dakika namaz için bekletildi. Tüm cemaat şahittir buna.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar