İmamoğlu Bahçeli'nin 'İBB Başkanı'nı evine göndereceğiz' sözlerine yanıt verdi

İmamoğlu Bahçeli'nin 'İBB Başkanı'nı evine göndereceğiz' sözlerine yanıt verdi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Gazeteciler tarafından kendisine Bahçeli'nin “Boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan belediye başkanını evine yollayacağız” açıklaması sorulan İmamoğlu "Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Ben tabii o sözlere hiçbir zaman cevap vermedim ama evimdeyim. Evimde çok çalışıyorum. Bugün de evimin Esenler bölümündeyim. Bizi takip etsinler. İzlemeye devam etsinler” şeklinde konuştu.

İmamoğlu’na, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun ittifak ile ilgili “CHP'deki kongre sonrasında oluşan yönetim değişikliği bu kararı etkilemeyecektir. Genel İdare Kurulumuzun kararı çok net, 81 ilde adaya çıkartacak şekilde hazırlığımızı yapıyoruz” açıklaması da soruldu.

İmamoğlu kendisine sorulan soruyu şöyle cevapladı: “Hiçbir siyasi partinin kendi iç konuşmalarını ya da yorumlarını ben bir karşı yorum olarak önüme koyup buna sizinle konuşmam ve doğru da bulmam. Etik de değil. İşim de değil ayrıca. Ama ben iddiayla, ısrarla diyorum ki; geçmiş dönem ittifakımız olan ve hala aslında o ittifakın bir belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu olarak söylüyorum ki son ana kadar ittifak hem siyasi olarak ama aynı zamanda toplumun tabanında ittifakı kurma konusunda çok iddialı birisiyim.”

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kastederek, şunları söyledi:

"31 Mart'ta yapılacak seçimlere hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız. Sömürü çarkında öğütülen, iktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını öğreteceğiz. Vakti yeterse İstanbul'a uğrayan belediye başkanını evine göndereceğiz. CHP ve HDP yönetimindeki belediyeleri cumhurun yönetimi ile birleştireceğiz. Zillet ittifakının ayak oyunları sona erecek"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar