İmamoğlu AKP'li seçmene seslendi: "Bir avuç insan dışında kimse kaybetmeyecek"

İmamoğlu AKP'li seçmene seslendi: "Bir avuç insan dışında kimse kaybetmeyecek"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden önce Millet İttifakı'nın son mitinginde Ankara'da toplanan vatandaşlara seslendi. İmamoğlu, kendilerine oy vermeyen vatandaşlar için "Bir avuç azınlık dışında kimsenin kaybetmeyeceği bir seçim bu" ifadelerini kullandı.

Damla Baylan / Günboyu

14 Mayıs seçimlerine saatler kala Millet İttifakı final mitinginin adresi Ankara’da Tandoğan Meydanı oldu.

Mitingde sahneye İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu çıktı.

İmamoğlu şunları söyledi:

"Ankara bu akşam rekor kırdı. Mansur Başkanımın evi ne güzel. Düğün gibi. Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti güzel Ankara, selam olsun sana. Pazar günü milletçe demokrasi bayramı kutlayacağız. Bu kardeşiniz, Kemal Kılıçdaroğlu'nu gömleğini kıvırmış ceketini çıkarmış Çankaya'ya yürüyecek.

"BİR AVUÇ İNSAN DIŞINDA KİMSENİN KAYBETMEDİĞİ BİR SEÇİM BU "

Son yıllarda Ankara'nın ışığını kısmak isteyenler oldu. O milletin Meclisi'ni yok sayıp, devleti tek bir şahsa, bir saraya bağlamak isteyenler oldu. Vatandaşa kendi kişisel iktidarlarını dayatmak isteyenler oldu. Cumhuriyetin başkentini parsel parsel satmaya kalkanlar oldu. Bu pazar Ankara'nın sandıklarında baharlar açacak. Demokrasi, özürlük, adalet çiçekleri açacak.

Bundan sonra söyleseniz de olur söylemeseniz de; kazanıyoruz! Bir avuç insan dışında kimsenin kaybetmediği bir seçim bu. Bugünün işini yarına bırakmayacağız. Hep birlikte ilk turda bitireceğiz. İşimiz var işimiz, çok çalışacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar