İlçe Spor Müdürü'nden skandal Cumhuriyet paylaşımı

İlçe Spor Müdürü'nden skandal Cumhuriyet paylaşımı
Konya Ereğli Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince'nin Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yaptığı paylaşım tepki çekti. Özince, tepki sonrası yeni bir paylaşım yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı yurt genelinde coşku içinde kutlanırken Konya Ereğli'de skandal bir olay yaşandı.

İlçenin Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince, Cumhuriyet'le ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında Cumhuriyet’i hedef alan Özince, "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü” ifadelerini kullandı.

ek3.jpg

TEPKİ SONRASI MÜDÜR ÇARK ETTİ

Paylaşıma tepkilerin artması üzerine yeni bir paylaşım yapan Özince, "Türk dünyasının gururu, mazlumların umudu, 100. yılını kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi ilelebet payidar eyle" ifadesini kullandı.

ek33.jpg

TUTUKLANSIN

CHP Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş, skandal paylaşımın sahibi atan Özince’yi eleştirdiği video paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ereğli Gençlik ve Spor ilçe müdürü sonunda Cumhuriyet düşmanlığını itiraf etti. Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları sindiremediğini sosyal medya da yaptığı paylaşımlar ile açıkça Cumhuriyet düşmanlığını ilan etti. Hala o koltukta nasıl oturuyor?"

Türktaş, ayrıca “Ereğli Kaymakamlığını ve Ereğli’deki bütün yetkilileri Cumali Özince’nin tutuklanmasıyla ilgili göreve davet ediyorum” dedi.

nj.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar