İktidara yakın isimden dolar satışı uyarısı: Bu daha başlangıç

İktidara yakın isimden dolar satışı uyarısı: Bu daha başlangıç
İktidara yakın isimlerden Necmettin Batırel, BDDK ve Merkez Bankası'nın uyarıları sonrası yapılan dolar satışlarına dikkat çekti. Necmettin Batırel “Bu daha başlangıç arkası gelecek” dedi.

İKTİDARA YAKIN İSİMDEN DOLAR SATIŞI UYARISI: BU DAHA BAŞLANGIÇ!

Şakkadanak çıkışıyla tanınan, Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, bugün Twitter hesabından şirketlerin dolar bozdurmasına ilişkin bir yorumda bulundu.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Necmettin Batırel, “Merkez Bankası ve BDDK’nın uyarıları etkili oldu. Şirketler geçen hafta 2,3 milyar dolar bozdurdu. Bu daha başlangıç arkası gelecek” dedi.

BDDK, nisan ayında döviz alım satım işlemlerine ilişkin olarak bankalara gönderdiği açıklamada, "Tüm müşterilerin direkt erişiminde olan yabancı para (YP) işlem platformlarından yeni işlem yapılmaması, limit belirlemelerinin gözden geçirilmesi, müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması bakımından YP işlem taleplerinin şubeler, hazine birimleri, mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekli görülmektedir" ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar