İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu!

İklim Tamkan'ın iddiaları sonrası Fırat Tanış sessizliğini bozdu!
İklim Tamkan'ın iddialarına göre eski sevgilisi Fırat Tanış kendisinin peşini bırakmayıp psikolojik şiddet uygulamıştı. Tamkan ve Gonca Vuslateri'nin iddiaları sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Fırat Tanış, İklim Tamkan'ın iddialarına karşı sessizliğini bozdu. Eski sevgilisi Tamkan'ın, ayrılıklarının ardından kendisini takip edip psikolojik şiddet uyguladığı yönündeki iddialarına yanıt veren ünlü oyuncu, "Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

Tanış, konuyu yargıya taşıdığını belirtti. Öte yandan, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de Tanış hakkında iddialarda bulunarak, "Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" açıklamasını yaptı.

İklim Tamkan ve Gonca Vuslateri'nin iddiaları sonrası kamuoyunun dikkati Fırat Tanış'a çevrildi. Tanış'ın yapmış olduğu açıklama ve konuyu yargıya taşıması, tartışmaların seyrini belirleyecek gibi duruyor.

640xauto-002.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar