İkinci elde düşüş alametleri! İşte oranlar...

İkinci elde düşüş alametleri! İşte oranlar...
Sıfır otomobiller için getirilen 6+6 şartı sonrası ikinci el araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, araba alacakları ilgilendiren yeni veriler geldi.

İKİNCİ ELDE DÜŞÜŞ ALAMETLERİ! İŞTE ORANLAR...

ÖTV indirim beklentisiyle araba almak isteyenler beklemeye geçti. Öte yandan gelen yeni düzenleme ile otomobil fiyatları düşecek mi? soruları gündemden düşmezken, araba almak isteyen herkes ikinci el otomobilleri araştırmaya başladı. 

Bununla beraber araba alacaklara ilgilendiren önemli veriler geldi. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında, satışlar temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 45 azalırken, fiyatlarda ise yüzde 5 ila 10 arasında gerileme kaydedildi.

İKİNCİ ELDE BEKLE-GÖR DÖNEMİ

Sosyal medyada da sık sık yer alan otomobilde fahiş fiyatlar için vatandaşların yaptıkları paylaşımlarda ise internet sitesinde favorilere alınan ilanların tek tek düşüşe geçtiği yer aldı. Paylaşımlarda, "Favorilere aldığım bütün ilanlar gün gün düşüyor. Sabredin ve bir süre daha araç almayın. Pişman olmazsınız..." gibi ifadeler yer aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar