İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Çorum'da Üçtutlar Mahallesi Binevler Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, A.A. ve N.A. yönetimindeki iki otomobil çarpıştı, yaralanan şahıs ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çorum'un Üçtutlar Mahallesi Binevler Kavşağı'nda yaşanan trafik kazası, A.A. yönetimindeki 19 UP 389 plakalı otomobil ile N.A. yönetimindeki 19 EN 816 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza, kavşak içerisinde meydana geldi ve çarpışmanın etkisiyle bir kişi yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, 19 UP 389 plakalı araçta yolcu olarak bulunan M.D. adlı kişi oldu ve sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan kaza sonrasında detaylı bir inceleme başlatıldı ve olayın sebepleriyle ilgili soruşturma devam ediyor. Kazanın nedeni ve şartlarına ilişkin yetkililer tarafından yapılacak olan detaylı inceleme sonuçları bekleniyor.

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar