İki beyaz horoz arasındaki farkları bulanlar nadir zekaya sahip oluyor! İşte yalnızca yüksek IQ'ye sahip olanların 9 saniyede çözdüğü o zeka sorusu

İki beyaz horoz arasındaki farkları bulanlar nadir zekaya sahip oluyor! İşte yalnızca yüksek IQ'ye sahip olanların 9 saniyede çözdüğü o zeka sorusu
Bilindiği üzere zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmak açısından en çok tercih edilen oyunlardan oluyor. Çeşitli bulmacalar ve zeka testleriyle IQ seviyesini test etmek de mümkün oluyor. Peki iki beyaz horoz arasındaki farkı bulabilecek misiniz?

Kanatlarını iki yana açan ve gülen beyaz horozların bulunduğu bu iki fotoğraf arasında 3 fark bulunuyor. Farkları bulmanız için ise size 9 saniye verilmiş durumda. Sadece yüksek IQ'su olan kişilerin iki resim arasındaki 3 farkı 9 saniyede bulduğu bilinmekte.

Ancak farkları çabucak bulmak biraz zor olabilir. Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu durum sizin çoğu insandan daha yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor olabilir.

horoz11.webp

Eğer iki resim arasındaki farkları çabucak bulamadıysanız üzülmeyin. Çünkü zeka testinin doğru yanıtını sizin için yazdık.


İlk olarak 3 farktan 2'si daha çabuk görülecektir. İşte 9 saniyede ulaşamayanlar için sorunun yanıtı...

İKİ HOROZ ARASINDAKİ FARKLAR NELER?


Öncelikle iki resim arasındaki farkları bulmak için dikkatli bir şekilde resimleri incelemelisiniz.

-Havadaki bulut,

-Arkadaki çalıda duran çiçek,

-Kenarda bekleyen civcivlerin sayısı.

horoz22.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar