İGDAŞ uyardı: Uyumadan önce kesinlikle bunu yapın!

İGDAŞ uyardı: Uyumadan önce kesinlikle bunu yapın!
İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş, abonelerine bilgilendirme mesajı göndererek, İstanbul'da yaşanacak kuvvetli lodos öncesinde alınması gereken tedbirleri sıraladı.

İstanbul''da bu sabah saatlerinden itibaren lodos etkili olmaya başladı. Bazı vapur seferleri lodos nedeniyle yapılamadı. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), önümüzdeki iki gün boyunca etkisini sürdürecek lodos nedeni ile yaşanabilecek ağaç devrilmesi, çatı, tabela uçması, baca gazı zehirlenmesi ve deniz ulaşımındaki aksamalara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

"KOMBİYİ KAPATIN"

İGDAŞ, gönderdiği bilgilendirme mesajı ile milyonlarca abonesini uyardı. İGDAŞ''tan gönderilen mesajda "Güvenli doğalgaz kullanımı için bacalı cihaz bulunan mahallelerde kesinlikle uyumayınız, ortamları sık sık havalandırın ve gece uyumadan önce cihazlarınızı kapatınız" ifadeleri kullanıldı.

DENİZ ULAŞIMI FELÇ OLDU

Bu sabah etkisini göstermeye başlayan lodos ilk olarak deniz ulaşımını engelledi. Bostancı-Moda-Kadiköy-Kabataş hattı seferileri Moda iskelesine uğrayamadan gerçekleştirildi. Şehir Hatlarının, Kınalıada - Burgazada-Heybeliada-Büyükada seferleri elverişsiz hava ve deniz koşulları nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi. Aynı şekilde Avcılar-Bakırköy-Yenikapi- Kadıköy, Beşiktaş-Adalar seferleri de lodos sebebiyle yapılamıyor. Sefer durumları Şehir Hatlarının sosyal medya hesaplarından anlık olarak duyurulacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar