Icardi kariyerine son mu verdi: Galatasaray'dan ayrılık iddialarına flaş açıklama!

Icardi kariyerine son mu verdi: Galatasaray'dan ayrılık iddialarına flaş açıklama!

Galatasaray cephesinden Icardi ile ilgili bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın sosyal medyada Galatasaray hikayelerini kaldırması sarı-kırmızılı taraftarları endişelendirmişti. Kulüpten yapılan açıklamada...

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, sosyal medya hesabındaki bir hareketiyle dikkatleri üzerine çekti. Arjantinli yıldız, kişisel hesabından Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını silerken, bu davranış "Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu?" sorularını da beraberinde getirdi.

31 yaşındaki yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin ayrılacak haberlerine karşı kulüpten açıklama geldi.

gh.jpg

Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Icardi'nin takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara ilişkin Radyospor'a yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "İhtimal dahilinde değil. Adı üstünde iddia. Bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bunlar camianın kafasını karıştırmak için ortaya bilinçli iddialar. Biz şampiyon ve en güçlü takımız. Görüyorsunuz rakibimiz bizi yakalamak için Mourinho'yu getirdi, çok çaba sarf ediyorlar. Ama biz çok daha güçlü olacağız. Icardi, Galatasaray'da çok mutlu gitmesi söz konusu değil. Tüm oyuncular Galatasaray'ın oyuncusudur, kişilerin değil."

640xauto-002.webp

GALATASARAY TARAFTARI ENDİŞELENMİŞTİ

Mauro Icardi, Erden Timur'un ayrılığı sonrasında beklenmedik bir hamlede bulundu. Arjantinli futbolcunun Instagram hesabında Galatasaray ile ilgili öne çıkan hikayelerini kaldırdığı fark edildi. Bu hareket, Icardi'nin Timur'un ayrılığına tepki gösterdiği şeklinde yorumlandı. Bu durumun ardından yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.

xfh.webp

GALATASARAY'I SİLDİ

Galatasaray'ın yıldız ismi, sosyal medya hesabında uzun süredir bulunan 'Galatasaray' başlıklı öne çıkan hikayeleri kaldırdı.

ERDEN TİMUR'A VEDA...

Icardi'nin sosyal medya hesabından öne çıkan hikayeleri silmesi, Erden Timur'un ayrılmasıyla ilişkilendirilirken, bu hareketi "Galatasaray'dan ayrılıyor mu?" şeklinde yorumlar yapılmasına neden olmuştu.

İlgili Haberler