İbrahim Tatlıses taburcu edildi

İbrahim Tatlıses taburcu edildi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası nedeniyle ayak tarak kemiklerinde kırıklar oluşan İbrahim Tatlıses, hastaneden taburcu edildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Tatlıses’in yanında bulunan ve koruma polisi olduklarını iddia eden kişilerce basın mensuplarının görüntü almalarına izin verilmedi. Tatlıses, ambulansla önceden planlandığı üzere bu gece Yalıkavak''ta sahne alacağı restorana gitmek üzere hareket etti. 

TABURCU OLDU SAHNEYE ÇIKTI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen İbrahim Tatlıses, tekerlekli sandalyeyle sahneye çıktı. Ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçının durumunun iyi olduğu gözlemlendi.

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, ''doktorum böyle olacak'' dedi. ''Ben seyircime ayaklarımı uzatmam'' dedim, affedin.

Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo''yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı ben arabanın içerisindeyim kül olacağız ve yangını söndürdü. Ben bu akşam seyircime söz verdim, sahneye çıkacağım dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar