İBB'den trafikte devrim açıklaması: İSPARK'lar ücretsiz kullanılabilecek

İBB'den trafikte devrim açıklaması: İSPARK'lar ücretsiz kullanılabilecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), servis araçlarının cadde ve sokakları rahatlaması açısından İSPARK'ları saat sınırı olmaksızın ücretsiz bir biçimde kullanabileceklerini açıkladı.

Yanlış ve uygunsuz yapılan parklar ve ilk yardım araçlarının daha hızlı ve güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için başlatılan ücretsiz otopark projesi, İBB''nin açıklamasıyla birlikte gerçekleşmiş oldu.

"İLK ETAPTA 5 İLÇE"

İSPARK, Avrupa ve Anadolu yakasında servis araçlarına ücretsiz hizmet sağlayacak otopark alanlarını belirleyerek uygulamayı hayata geçirdi. İlk olarak Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Şişli ve Eyüpsultan ilçelerinde 210 araç kapasiteli beş otopark hizmete açıldı.

Açıklanan 5 otoparkın ardından en kısa zamanda, Ataşehir ve Esenler bölgelerinde üç yeni bölge servislerin kullanabilmesi hizmete açılacak. Servis araçlarının hizmetine açılan otoparklar, İSPARK mobil uygulama üzerinden görülebiliyor.

"SAAT SINIRI YOK"

İSPARK, ücretsiz olarak hizmet verecek otopark girişlerine bilgilendirme amaçlı ve uyarıcı tabelalar yerleştirdi.Servisler, taşıdıkları yolcuları okul ve iş merkezlerine bıraktıktan sonra servis araçlarının hizmetine açılan otoparkları saat sınırı olmadan ücretsiz bir şekilde kullanabilecekler.

İstanbullular, servislerin iş merkezlerinin önüne gelmesini beklemeden yakın bölgelerde bulunan otopark alanlarına giderek servislere binebilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar