İBB’den çocuklara karne tatili hediyesi!

İBB’den çocuklara karne tatili hediyesi!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yarı yıl tatiline giren öğrencilerin keyifli vakit geçirmeleri için çeşit çeşit etkinlik hazırladı. 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihlerinde başlayacak etkinlikler, karnesini getiren 6-7 yaş arası tüm çocuklara ücretsiz olacak.

Yorucu bir okul temposunun ardından tatile çıkacak olan öğrenciler için İBB, 13 kültür merkezinde ‘Karneni Getir’ etkinliği planladı. Etkinlik içerisinde karikatür atölyesinden buz patenine, yüzmeden tiyatroya kadar birçok aktivite bulunuyor.

Spor İstanbul çocuklara ücretsiz buzda kayma ve aquaparkta yüzme fırsatı verirken Metro AŞ, bisiklet eğitimi, origami-karikatür atölyesi ve film gösterimi gibi etkinlikler düzenleyecek.

Spor İstanbul tarafından düzenlenen ''Karneni Getir'' etkinlikleri bu sene de sürecek. Okulların ara tatile gireceği 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihlerinde başlayacak etkinlikler, karnesini getiren 6-7 yaş arası tüm çocuklara ücretsiz olacak.

HAFTA İÇİ KATILIM

Öğrenciler, söz konusu dönemde hafta içi günlerde etkinliklere katılabilecek. Silivrikapı Buz Pisti ve Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerde çocuklar, buzda kayarak ve aquaparkta yüzerek tatilin keyfini çıkaracak.

 

BUZDA KAYMA DENEYİMİ

Silivrikapı Buz Pisti’nde her gün 300 çocuk, uzman eğitmenlerin gözetiminde buzda kayma deneyimi yaşayacak ve tatilde de öğrenmeye spor yaparak devam edecek.

Karneni Getir etkinliklerinin bir diğerinde ise Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi her gün 250 öğrenciyi ağırlayacak. 7-13 yaş arası çocuklar, yarıyıl tatili bitene kadar aquaparkta havuzun ve eğlencenin keyfini sürecek.

ONLİNE KAYIT KOLAYLIĞI

Çocuklara karne hediyesi olarak ücretsiz düzenlenecek etkinliklere katılım için online kayıt yapılması gerekiyor. Kayıtlar, yarın (20 Ocak) akşamdan itibaren online.spor.istanbul adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

 

67 FARKLI ETKİNLİK

Farklı ilçelerdeki 13 kültür merkezinde 67 etkinliğin ücretsiz olarak çocuklara ulaşacağı şenliğe tüm minikler davetli. Konserler, tiyatro oyunları ve atölyeleri kapsayan etkinlikler; Fatih, Başakşehir, Güngören, Arnavutköy, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye Kartal, Tuzla ve Şile’deki kültür merkezlerinde çocuklara kültür sanatı erişilebilir hale getirecek

İBB kültür merkezlerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ''Karne Şenliği'' programına, İBB Kültür Sanat sosyal medya hesapları ve www.kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar