Husumetlilerini yaralayıp polise ateş açıp kaçtılar!

Husumetlilerini yaralayıp polise ateş açıp kaçtılar!
Konya'nın Karatay ilçesinde, daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, sokak ortasında tüfek, bıçak ve biber gazı kullanıldı. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Karakulak Mahallesi'nde bulunan Özgümüş Sokak üzerinde saat 23.00 sıralarında kavga meydana geldi. İki grubun sokakta karşılaşmasıyla başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Gruplardan biri, evlerinden getirdikleri tüfek, bıçak ve biber gazı ile diğer gruba saldırdı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganlar, polis ekiplerine ateş açarak kaçmayı başardılar.

polis1.jpgKavgada yaralanan Yusuf P. ile Recep P., olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin izini sürerken, yapılan geniş çaplı çalışmada şüphelilerin evinde tüfek, bıçak ve biber gazı bulundu. Üç şüpheli, kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar