Hüseyin Çevik’ten çok konuşulacak uyarı: Ağustos'un son gecesine dikkat

Hüseyin Çevik’ten çok konuşulacak uyarı: Ağustos'un son gecesine dikkat
Verdiği vaazlarla gündemden düşmeyen Hüseyin Çevik, şimdi de 30-31 Ağustos gecesine ilişkin yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Hüseyin Çevik, çok konuşulan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Çevik “31 Ağustos gecesi akşamında süper ay olduğu zaman gökyüzünde devasa bir ay gözükecek. ? Deprem tetikler mi? Gibi şeyler de dönüyor.

ekran-alintisi.jpg

Çevik, Youtube üzerinden “Ağustos'un son gecesine dikkat” başlığı ile yayınladığı bir videoda şunları söyledi:

31 Ağustos gecesi akşamında süper ay olduğu zaman gökyüzünde devasa bir ay gözükecek. Müsait olan kardeşler yüksek bir yerden de ayı izleyebilir. Yani imkanlar da aynı işte telefonuyla çekebilirsiniz. Varsa dürbün ne bileyim teleskop gibi şeylerden bakıp dikkat edebilirsiniz. Bu ay hareketlerine sebep depremleri tetikler mi? Deprem tetikler mi? Gibi şeyler de dönüyor. Çünkü biliyorsun. Biliyorsunuz en son bu başımıza gelen bazı sıkıntılardan sebep bu gezegenlerin hareketlerinden sebep olduğu da bilimsel açıklama yapıldı. Gezegen hareketlerinden iyi anlayın burayı. Gezegenlerin bilmem ne oradan döndü buradan döndü.

İşte dünyayı etkilediği gibi şeyler konuşularak gezegenlerin hareketlerinden sebep depremlere etki edebileceği bile konuşuldu. Bu süper aydan sebep. Herhangi bir deprem tetikler mi? İşte bununla alakalı işte korkacağız mı? Ne yapacağız? Yatamayacağız diyen kardeşler varsa arkadaşlar. Bununla alakalı gözüken herhangi bir sıkıntı yok. Etkisi sadece burçlar olacakmış. Yani biliyorsun bu yok teraziymiş, yengeçmiş, neyse ne işte. Burslar haktır bu arada. İnkar etmiyoruz. Ama günümüz burçları biraz saçma sapan hale geldi.

Oyuncak haline geldi ama burçlar haktır. Kur'an'da zaten Buris suresi var. Kur'an'a aittir bu. Hatta sure ismi olmuştur. Mevzu şudur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar