Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından Hüseyin Can Güner'in hayatı merak ediliyor. İnsanlar internette Hüseyin Can Güner'in kaç yaşında ve nereli olduğu gibi soruların cevaplarını arıyor. Peki Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Hüseyin Can Güner kimdir?

Hüseyin Can Güner, CHP'nin Çankaya Belediye Başkanlığı için aday adayları arasında yer alıyor. Güner'in CHP Parti Meclisi Üyesi olduğu biliniyor. Peki Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

HÜSEYİN CAN GÜNER KİMDİR?

Hüseyin Can Güner, 1993 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi'nde hukuk eğitimi almış ve 2015 yılında mezun olmuştur. Siyasi kariyerine 2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olarak başlamıştır.

Güner, siyasi hayatında Ankara İl Gençlik Kolları Üniversite Komisyonu, Sosyal Demokrat Öğrenciler örgütlenmesi ve Çankaya İlçe Gençlik Kolu gibi çeşitli görevler üstlenmiştir. Etimesgut Gençlik Kolu Başkanlığı da dahil olmak üzere aktif roller almıştır. Ayrıca Genel Merkez Yerel Yönetimler Komisyonu'nda da görev yapmıştır.

Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güner, 2018-2020 yılları arasında bu görevi üstlenmiş ve ardından 2020-2023 yılları arasında CHP'yi İlçe Seçim Kurulu üyesi olarak temsil etmiştir. Milletvekili adaylığı deneyimi de olan Güner, Ankara 1. Bölgeden aday gösterilmiştir. Ayrıca Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği üyesi olan Güner, siyasi ve hukuki alanlardaki çalışmalarıyla da dikkat çekmektedir.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar