Hulusi Akar: 'Erdoğan'ın kazanmasının önündeki tek engel...'

Hulusi Akar: 'Erdoğan'ın kazanmasının önündeki tek engel...'
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi propaganda çalışmaları için Kayseri'de konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, büyük ihtimal Erdoğan'ın kazanacağını ilan ederek kaybetme riskiyle ilgili de açıklamada bulundu. Akar, rakiplerinin olmadığını, tek düşmanlarının "rehavet" olduğunu belirtti.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine saatler kalırken Kayseri'de bulunan Milli Savunma Bakanı Akar iktidar seçmenlerine seslendi.

Akar, “Biz başından beri bu seçimin nezaketle, karşılıklı saygı içerisinde tamamlanmasını arzu ettik. Çalışmalarımız da böyle başladı." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaybetme riskinin tek nedenini de açıkladı.

"NORMAL BİR SEÇİM DEĞİL BU"

Akar, sözlerinin devamında "Biz her gittiğimiz yerde diyoruz ki normal bir seçim değil bu. Bu bir zihniyet meselesi. Yerli ve milli duruştan bahsediyoruz. Bu da ne demek? Yani biz diyoruz ki terörle ilgili konuştuk bunun son bulması lazım, bundan kurtulmamız lazım." ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONUCUNU İLAN ETTİ AMA O İHTİMALİ DE AÇIKLADI

Akar, 28 Mayıs'ta büyük bir çoğunlukla Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçileceğini belirterek bir uyarıda bulundu.

"Tüm vatandaşlarımıza şunu hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullanan Akar, şunları söyledi:

"Bizim düşmanımız rehavet. Bizim rakibimiz falan yok, bizim karşımızdaki engel rehavet. Buna dikkat, nasılsa bu iş bitti geç gelelim, kalkamadım diye bir şey yok. Herkes gidecek, orada oylarını kullanacaklar ve bunun sonunda Cumhurbaşkanı yeniden seçilecek."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar