House of the Dragon yeni bölüm çıktı mı? Nasıl izlenir? Hangi platformda yayınlanır?

House of the Dragon yeni bölüm çıktı mı? Nasıl izlenir? Hangi platformda yayınlanır?
Game of Thrones dizisinin ardından hayranları House of Dragon ile ekranların başına toplamış durumda. House of the Dragon dizisinin hangi platformda ve ne zaman yayınlandığı ile ilgili araştırmalar bir kez daha gündem oldu. İşte, konuya dair net bilgiler…

Uzun süredir dört gözle beklenen House of the Dragon dizisi, geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Peki bu film hangi platformda yayınlanacak?

HANGİ PLATFORMDA YAYINLANIYOR?

House of the Dragon dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor ancak dizinin Türkiye''de resmi bir yayıncısı bulunmuyor. Yaklaşık iki yıl önce final yapan Game of Thrones serisinin 300 yıl öncesini anlatan "House of the Dragon" dizisi HBO Max''te yayınlanıyor.

2. BÖLÜMÜ 29 AĞUSTOS’TA YAYINLANDI

of the Dragon ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Büyük yankı uyandıran dizinin 2. bölümü de 29 Ağustos sabahı dünya genelinde yayınlandı.

FİLMİN KONUSU?

Game Of Thrones dizisinin spin-off projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanesi''nin hikayesini konu ediyor. Game Of Thrones''da yaşananlardan 300 yıl öncesinin aktarılacağı dizi, George R. R. Martin''in Fire & Blood kitabından uyarlanıyor.

HOUSE OF THE DRAGON OYUNCU KADROSU

Matt Smith, Milly Alcock, Emma D''Arcy, Olivia Cooke, Graham McTavish, Paddy Considine, Eve Best, Savannah Steyn, Emily Carey, Sonoya Mizuno

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar