Hırsızlığın da modası değişti. İşte 20 bin liralık vurgun kombini

Hırsızlığın da modası değişti. İşte 20 bin liralık vurgun kombini

Adana'nın Seyhan ilçesinde cerrahi maskelerle yüzlerini gizleyen üç kişi, bir akaryakıt istasyonuna girerek silah ve bıçak zoruyla soygun gerçekleştirdi.

Olay, 9 Haziran gecesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İbrahim A. (19) ve E.İ. (17) yüzlerini cerrahi maskelerle gizleyerek istasyonun marketine girdi.

aw232653-01.jpg

Kasiyer Onur E.'yi (25) bıçakla tehdit eden şüpheliler, market çalışanlarının uyarılarına rağmen soygunu gerçekleştirdi. E.İ., tabancasını çıkararak havaya ateş açtı ve kasadaki 20 bin TL'yi poşete koymalarını sağladı. Şüpheliler, parayı ve birkaç paket sigarayı alarak dışarıda gözcülük yapan İ.Ö. (17) ile birlikte kaçtı.

aw232653-03.jpg

Akaryakıt istasyonu çalışanları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen Gasp Büro Amirliği ekipleri, istasyonun güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından 100 saatlik görüntüyü inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Gasp polisleri, şüphelilerin Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde saklandıkları eve operasyon düzenleyerek İbrahim A., E.İ. ve İ.Ö.'yü yakaladı.

Emniyetteki sorgularında şüpheliler, "Paraya ihtiyacımız vardı. Plan yapıp soygunu gerçekleştirdik ve parayı da harcadık" diye ifade verdi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

aw232653-02.jpg