Hepsiburada depremin 1. yılında da desteğini büyütüyor!

Hepsiburada depremin 1. yılında da desteğini büyütüyor!
Hepsiburada, 2023 Mart ayında başlattığı "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programı ile bölgedeki KOBİ ve esnafın Hepsiburada üzerinden ticaret hacmi 3,5 milyar TL'ye ulaştı; ayrıca bölgede 2800'den fazla yeni işletme Hepsiburada aracılığıyla e-ticarete başladı.

Hepsiburada, deprem bölgesindeki satıcılara yardım etmek amacıyla başlattığı "Her Sipariş Bir Destek" kampanyası ile depremin birinci yıl dönümünde bölgedeki iş ortaklarına destek olmaya devam ediyor. destek olmak için başlattığı “Her Sipariş Bir Destek” ile depremin birinci yılında, bölgedeki iş ortaklarını desteklemeye devam ediyor.

Hepsiburada, geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir refahın sağlanmasını desteklemek için "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programını başlattı. Bu kapsamda, bölgedeki KOBİ'lerin ve esnafın ticaret hacmi 3,5 milyar TL'ye ulaştı ve 2800'den fazla yeni işletme Hepsiburada üzerinden e-ticarete başladı.

1707034166-hepsiburada-2.png

Hepsiburada, deprem bölgesindeki çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Her Sipariş Bir Hediyeye Dönüşüyor" kampanyası düzenleyerek, onbinlerce çocuğa kitap ve oyuncak armağan etmeyi hedefliyor. Ayrıca, bölgedeki e-ticaret ekosisteminin büyümesine destek olmak amacıyla E-Ticaret İhtisas Merkezleri kurulmaya başlandı ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle bölgedeki çocuklara ve gençlere eğitim desteği sağlanıyor.

Hepsiburada, program kapsamında bölgedeki KOBİ'ler ve esnafa teknoloji, ticaret, lojistik ve pazarlama imkânları sunarak, iki yıl içinde bölgeden tüm Türkiye'ye ve dünyaya toplam 10 milyar TL'lik satış hacmi yaratmayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar