Hazal Subaşı'nın hayat hikayesi duyanları kahretti!

Hazal Subaşı'nın hayat hikayesi duyanları kahretti!
Babası hakkındaki üzücü detayları paylaşan güzel oyuncu Hazal Subaşı'nın hayat hikâyesi hayranlarını duygulandırdı.

Selanik göçmeni bir ailenin kızı olan Hazal Subaşı, Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter, Halka, Çukur gibi yapımlarda adını duyurdu. Şimdilerde ise Kasaba Doktoru''nda sevenleriyle buluşan güzel oyuncu Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan''ın sunduğu Empati programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Hazal Subaşı''nın babasını küçük yaşta kaybetmesi izleyenleri etkiledi.

''SADECE YAZLARI TEKNEDE GÖRÜŞÜYORDUK''

Hayat hikayesini anlatmaya başlayan başarılı oyuncu Hazal Subaşı, “Babam ben ortaokulda okurken vefat etti. Annem ile babam ben çok küçük yaştayken boşanmıştı" dedi.

Babasının yat kaptanlığı yaptığına başladığı için sürekli seyahat halinde olduğunu anlatan Subaşı," Sadece yazları teknede görüşüyorduk" şeklinde konuştu.

Unutamadığı bir olayı anlatan güzel oyuncu, “Zihnimde fotoğraf karesi gibi anlar var. Hem ailem ile ilgili hem de meslekteki ilk yıllarımda yaşadığım zorluklarla ilgili ve her birinin bir şeyler öğrettiğini düşünüyorum. Zihnimde durarak bana önlem aldırıyorlar. Yoksa çok çabuk unutuyorum" ifadelerini kullandı.

''AŞK, GÜÇLÜ VAZGEÇİLMEZ BİR DUYGUDUR''
Aşka inanıp inanmadığı sorusuna cevap veren ünlü aktör, “Kendi kafamdaki aşka inanıyorum. Herkesin aşk tanımının aynı olmadığını düşünüyorum. Zaman ile aşık olunacağına inanıyorum ve bence henüz aşık olmadım. Benim için aşk güçlü, vazgeçilmez bir duygudur” şeklinde yanıtladı.

''KALABALIKLAR İÇİNDE YALNIZ HİSSEDEBİLİRSİN''

"Yalnızlığı tarif eder misin? Yalnız kalmak seni mutlu eder mi?” sorusu karşısında ise Subaşı şunları söyledi: “Yalnızlık kimsenin sevgisini hissedememektir. Kişiler ile alakalı değil hissettiğin duygular ile alakalıdır. Kalabalıklar içinde yalnız hissedebilirsin. Bazı anlarda yalnız kalmak beni mutlu ediyor ama yalnız bir hayat sürdüremem."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar