Hastalığını gözyaşları içinde açıklamıştı! Dilan Polat son testlerini paylaştı

Hastalığını gözyaşları içinde açıklamıştı!  Dilan Polat son testlerini paylaştı
Son günlerde kara para aklama vergi kaçırma gibi iddialarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat, lupus hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

Hakkında çıkan iddialarla gündemden düşmeyen Dilan Polat, kişisel sosyal medya hesabından gözyaşları içinde hastalığını açıklamıştı. Polat son testlerini takipçileriyle paylaştı.

'Dayanılmayacak ağrılarım var' diyen fenomen 'Tedavisi olan bir hastalık değil' diyerek lupus hastası olduğunu söylemişti.

Dilan Polat "Pozitif lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana" ifadelerini kullanmıştı.

"TEDAVİSİ OLAN BİR HASTALIK DEĞİL"

Gözyaşları içindeki bir fotoğrafını paylaşan ünlü fenomen "Tedavisi olan bir hastalık değil, sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık, vücudum ağrıyor, çok ağrıyor. Dayanılamayacak ağrılarım var." ifadelerini kullanmıştı.

Dilan Polat, dün akşam ikinci bir test yaptırdığını açıkladı ve sonuçlarını takipçileriyle paylaştı. Polat,"Çok şükür Allah'ım" diyerek sonuçlarının negatif çıktığını ve lupus hastası olmadığını söyledi. '

Ünlü isim 'Bu testler birkaç gruba ayrılıyor. Biz ilk çıktığı gün kendi alanı olmayan doktorlara da danışmıştık biraz kafamız karışmıştı ve çok üzülmüştük' dedi.

Lupus hastalığını öğrendiği ilk gün eşi Engin Polat'ın hüngür hüngür ağladığını hiç unutamayacağını da ekleyen Dilan Polat, "Bir şey var eklemlerle ilgili ama Lupus değil" dedi.

Ardından, kendisine gelen mesajlar için teşekkür ederek "Sağlıktan önemli hiçbir şey yok! İnsan bedenine zarar veriyor!" açıklamasını yaptı.

6.jpg

gh.jpg

9.jpg

u7yu.jpg

uu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar