Hasan Can Kaya'yı şoke eden seyirci! Ahtapottan hamile kalmaktan korkuyorum

Hasan Can Kaya'yı şoke eden seyirci! Ahtapottan hamile kalmaktan korkuyorum
EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar programının sezon finali geçtiğimiz gün yayınlandı. Şarkıcı Edis'in de konuk olduğu programdaki bir izleyicinin anlattıkları herkeste şok etkisi yarattı.

FİLİZ KIRAL / GÜNBOYU

EXXEN’in izlenme rekorları kıran yapımlarından olan Konuşanlar’ın sezon finaline şarkıcı Edis konuk olarak katıldı. Hasan Can Kaya’nın gülmekten kırıp geçirdiği probramda yine ilginç anlar ortaya çıktı.

hasan-can-kaya.jpg

Öğretmenlik yapan ve tiyatrocu olduğunu söyleyen Kübra adındaki izleyici enteresan hayat hikayesiyle programdaki herkesi şaşırttı. Genç kadın "Bunları biliyor muydunuz yazılarını okuyorum, inanıyorum. Baktım bir tane kadın orada ahtapottan hamile kalmış. Aha dedim işte dedim ben de hamile kalacağım dedim, bunun bizim Marmara Denizi'nde olduğunu düşündüm" diyerek başladığı konuşmasında ilginç ifadeler kullandı.

konuk.jpg

Genç kadın, "Yaz ayındayız ben denize girmeyeceğim diyorum, tabii inanmazlar bana diye bu detayı da söylemiyorum" dedi.

Konuğunun sözleri üzerine "Kolların penis olduğunu mu düşünüyorsun?" diye soran Hasan Can kaya, programdaki herkesi gülme krizine soktu.

Genç kadın, Kaya’nın sorusuna "O an anlamıyorum, ahtapot beni hamile bırakır kimse de bana inanmaz. Anneme anlattım en sonunda annem sonra okula geliyor, arıyor babamı ağlayarak diyor ki 'biz ölürsek bu kız bu saflıkla ne yapacak?'" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar