Hançerli intikam! Kız kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti

Hançerli intikam! Kız kardeşiyle aynı adama aşık olunca katletti
21 yaşındaki Floridalı Fatiha Marzan, sevgilisiyle flört eden kız kardeşi Sayma Marzan'ı internet üzerinden sipariş verdiği bıçak setiyle defalarca kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Amerika Birleşik Devletleri''nin (ABD) güneydoğudaki eyaletlerinden birinde yaşayan 21 yaşındaki Fatiha Marzan, 26 Eylül günü gece saat 4.30''da 20 yaşındaki kız kardeşi Sayma Marzan''ı ailenin Orlando''daki evinde beraber kaldıkları yatak odasında öldürdü.

Orlando Sentinel''in haberine göre Fatiha, beş yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı ile kız kardeşinin birlikte bir video oyunu oynadığını ve bu oyun aracılığıyla flört ettiklerini öğrendi.

BIÇAK SETİ SİPARİŞ VERDİ

İddiaya göre, Fatiha, erkek arkadaşının Sayma''yı sevdiğini söylediğini öğrendikten sonra kız kardeşini öldürmeye karar verdi. Müfettişler, kadının bıçaklama olayından iki hafta önce Amazon''dan "hançer tarzı bıçak seti" satın aldığını söyledi.


DEFALARCA KALBİNDEN BIÇAKLADI
Polis, Fatiha''nın bıçakları bir dolaba sakladığını ve aile üyelerinin yatmasını bekledikten sonra setten bir bıçağı çıkarıp, kız kardeşini kalbinden üç ila dört kez bıçakladığını söyledi.

Fatiha saatler sonra 911''i arayarak kız kardeşini bıçakladığını itiraf etti. Olay yerine gelen polisler Sayma''yı evin içinde ölü buldu. 21 yaşındaki abla, Orange County Hapishanesinde kefaletsiz olarak tutuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar