Hamile eşini ilişki sırasında öldüren sanıktan boğmadım öptüm savunması: Eski eşinin açıklaması şaşırttı

Hamile eşini ilişki sırasında öldüren sanıktan boğmadım öptüm savunması: Eski eşinin açıklaması şaşırttı
Bursa’da yaşanan olayda 41 yaşındaki Y.A.M.A. ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile olan 43 yaşındaki N.M.T.’yi boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilen ve tutuklu olan sanık Y.A.M.A. ise suçlamaları kabul etmeyerek "Boğmadım, öptüm" dedi.

Hamile kadını ilişki esnasında öldürmüştü! Savunması şaşırttı

Söz konusu olay, Temmuz ayında Yıldırım ilçesinde yaşandı. Suriye uyruklu olan Y.A.M.A., 4 çocuğunun annesi olan M.A.'dan geçtiğimiz sene Aralık ayında boşandı. Ardından ise uzaktan akrabası olan N.M.T. ile dini nikah yaptı ve Ortabağlar Mahallesi'ndeki eve taşınarak burada yaşamaya başladı.

HAMİLE KADIN NEFES ALAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

İddiaya göre, olay günü öğle saatlerinde N.M.T. ile birliktelik yaşayan Y.A.M.A. ilişki sırasında eşinin boğazını sıktı. Y.A.M.A.'nın N.M.T.’nin başını yataktan aşağı sarkıttığı, her iki kolu vücudunun altında kalmış olan hamile kadının boğazını önce sağ sonra da sol eliyle sıktığı konusu gündeme gelirken, Y.A.M.A. bu sırada boğazından hırıltı sesi gelen kadının ağzından köpük çıktığını söyledi. Ardından kadın hareketsiz kaldı ve durumu fark eden Y.A.M.A., saat 13.00 civarında evden çıkıp arkadaşları ile buluşmaya gitti.

Saat 17.00 civarında yeniden geldiği evde, N.M.T.'nin hareketsiz şekilde yattığını gören şüpheli, bu defa cep telefonu vasıtasıyla ulaştığı arkadaşı İ.O.'dan kendisine yardım etmesini istedi.

Eve gelen İ.O., hızlıca sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibinin yapmış olduğu kontrolde N.M.T.’nin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yapılan ihbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, Y.A.M.A.'yı gözaltına aldı.


FANTEZİ YAPMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Emniyette yapılan sorgusunda, N.M.T.'yi isteyerek ve tasarlayarak öldürmediğini söyleyen şüpheli, olayın ilişki sırasında fantezi yapmak istemesi ile yaşandığını iddia etti. Emniyette yapılan işlemler sonrası adliyeye sevk edilen Y.A.M.A., tutuklandı ve cezaevine yollandı.


Y.A.M.A hakkında, Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçu nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.

"Ben, eşimi kesinlikle öldürmek istemedim. Eşim amcamın kızı oluyor. Onu çok seviyordum. Çok uzun süre cinsel birliktelik yaşadık. Boynundaki morarmalar onu öptüğüm için olabilir." diyen Y.A.M.A., olayın nasıl gerçekleştiği hakkında bir fikri olmadığını söyledi.

ESKİ EŞTEN "HAMİLE KALDIĞIMDA ÇOCUĞUMU DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORDU" AÇIKLAMASI

Ayrıca sanığın 19 yıl önce ülkesinde evlenip, olaydan 8 ay önce boşandığı eşi de dinlendi ve eski eş, Y.A.M.A'nın evliliklerinden olan 4 çocuğunu sevmediğini söyleyerek “Her hamile kaldığımı öğrendiğinde, birlikteliğimiz sırasında boğazımı sıkıp karnıma bastırarak, çocuğu düşürmeye çalışıyordu” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar