Haluk Levent'ten duygulandıran paylaşım!

Haluk Levent'ten duygulandıran paylaşım!
Ünlü Şarkıcı Haluk Levent, konserinden bir sahneyi takipçileri ile paylaştı. Ablası ile karşıklı dans eden Levent'in o anları izleyenleri duygulandırdı.

Ünlü Şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duygularını paylaştı. Adana konserinde yaşanan bir anı takipçileri ile paylaşan isim ablası ile birlikte çiftetelli oynadı.

Memleketi olan Adana’da konser veren Şarkıcı Haluk Levent konser sırasında yaşanan özel bir anı izleycileri ile paylaştı. Haluk Levent’in konserine gelen ablası ile sahneye çıkması büyük beğeni topladı.

Ablasının hastalığı ile ilgili de bilgi veren Levent, ablasının tedavisinin sürdüğünü konserine de aldığı kemoterapi sonrası geldiğini söyledi. Sahnede karşılıklı dans eden ikilinin o anları izleyenleri duygulandırdı. Haluk Levent, ablasının tedavi nedeniyle kısa olan saçlarına ithafen kendisinin de saçlarının kısa olduğunu söyledi.

Normalde çiftetelli’yi sevmediğini belirten Haluk Levent, ‘paylaşınca güzel oluyormuş ‘ ifadesini kullandı. Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden o anları:

Beyin tümörü sonrası saçları da gitti ablamın. İkimizin de saçı kısacık Geçen gün (kemoterapi’den çıkıp) konserime gelmişti Adana’da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelli’yi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çook güzel oluyormuş.” diyerek izleyicileri ile paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar