Halkbank mobil uygulaması çöktü! Milyonlarca müşteri mağdur oldu...

Halkbank mobil uygulaması çöktü! Milyonlarca müşteri mağdur oldu...
Kamu bankası Halkbank’ın mobil uygulamasına erişim sorunu yaşandı. Pek çok kişi bugün maaş günü olmasının yanı sıra bankanın mobil uygulamasına erişim sağlanamaması sebebiyle mağdur oldu. Peki, Halkbank mobil uygulaması çöktü mü?

Halkbank çöktü mü? Sorusu günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. Öyle ki konu Twitter üzerinde de gündem oldu. 15 Ağustos Pazartesi günü Halkbank mobil uygulama sorunu ne zaman düzelecek? 

HALKBANK NEDEN ÇÖKTÜ?

Gelen bilgiye göre 15 Ağustos Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren pek çok kişi Halkbank uygulamasına giriş yapamadı. Uygulama kullanıcıları konuyla ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor. Son 24 saat içerisinde gelen rapora göre çok sayıda kullanıcı uygulamaya erişim sağlayamadı.

HALKBANK NE ZAMAN AÇILDI?

Halkbank sabah saatlerinde çöktü. Attıkları mesajla mobil kanallarında geçici bir yoğunluk yaşandığını söyleyen bankanın mobil hizmeti ancak mesai saatinden sonra çalışmaya başladı. Milyonlarca kullanıcı saatlerce para transferi yapmayı beklerken mesai saati sonrası gelen hizmetle birlikte acelesi olanlar transfer ücreti ödemek zorunda bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar